Nfu-Oh in ZaPikoNaI

First of all, I have to apologise to my lovely international readers. This post is in Slovenian only, because it's about a giveaway, sponsored by a Slovenian company, meant for Slovenian beauty bloggers only. Sorry:) But you can still take a look at all the great photos of flakie loove ;)

Torej, kot ste že prebrale zgoraj, imam za vse vas, slovenske bloggerke, odlično novico. Spletna trgovina Za piko na i sponzorira giveaway na mojem blogu - podarja vam tri prelepe in osupljive Nfu-Oh lakce. Po moje da o njih ni potrebno zgubljati besed. Gre za tri lepotce iz linije Opal, torej so nabiti z barvnimi krpicami (aka flakies) in se svetijo, in prelivajo, in so na splošno oh in ah.

Da ne bom dolgovezila: trije lakci, ki jih lahko dobite v tem giveawayu:



Nfu-Oh 46 - Fuksija podlaga z oranžnordečimi krpicami.



Nfu-Oh 56 - Gozdno zelena podlaga z zelenomodrimi krpicami.




Nfu-Oh 44 - Prosojna oranžna podlaga z oranžnozlatozelenkastimi krpicami.




Vsi trije lakci so popolnoma novi, jaz sem jih samo vzela iz kuverte in poslikala stekleničke.

In pa še obvezna dolgočasna pravila.
Ker je giveaway namenjen slovenskih bloggerkam, se morate uvrščati v to skupino deklet (ali moških? kdo ve). Za sodelovanje morate na svojem blogu objaviti vest o tem giveawayu, če želite, lahko uporabite tudi slike iz tega posta. Objava mora obvezno vsebovati tudi povezavo na spletno trgovino Za piko na i, ker so tako prijazni in podarjajo te lakce. Linke do svojih objav in sporočilo, da želite sodelovati v giveawayu, mi tokrat prosim posredujte na moj email naslov, fleurs pika nails afna gmail pika com. Da boste imele dovolj časa za prijavo, bo giveway odprt malo več kot en teden - do konca nedelje, 19.9.2010. V ponedeljek bom objavila zmagovalko, ki bo določena naključno, in ji poslala lakce!

A ste tudi ve tako navdušene kot jaz? Ker moja zbirka še ne premore nobenega Nfu-Ohjčka, se že od zjutraj, ko sem jih dobila, slinim nad njimi in jih občudujem. Obljubim, da jih bom takoj ko tole objavim, spakirala in skrila, tako da bodo res nedotaknjeni, ko pridejo do svoje ponosne nove lastnice:) Tako da res, prijavite se čim prej, splača se!! :)

7 comments:

 
Blog Design by Eight Days Designs